Reparatie

Voor alle reparaties aan uw luchtgekoelde Volkswagen kunt u terecht bij het Klassiek VW Centrum in Schagerbrug.

Voor het vervangen van ruitenwisserbladen tot het vervangen van bijvoorbeeld de koppeling, alles kunnen wij voor u uitvoeren op een snelle en vakkundige manier.

Ons pakket aan onderdelen is dusdanig groot dat we geen nee hoeven te verkopen. Mochten er toch bepaalde onderdelen niet of bijna niet te verkrijgen zijn gaan wij hiernaar voor u op zoek. Wij zijn dusdanig bekend op dit gebied en hebben diverse contacten in binnen- en buitenland.

APK

Ook uw, in de meeste gevallen, 2 jaarlijkse APK regelen wij voor u. Er is sinds januari 2008 het één en ander op dit gebied veranderd. Het is namelijk nu zo dat auto's van voor 1960 geen APK plicht meer hebben. Auto's van voor 1978 en ouder moeten eens in de 2 jaar gekeurd worden.

Wij van Klassiek VW Centrum vinden het verstandig om toch eens per jaar een APK controle uit te laten voeren. Gebruikt u de auto dagelijks dan is er toch slijtage aan diverse delen die niet vaak 2 jaar kunnen wachten om hersteld te worden. Gebruikt u de auto alleen voor mooi weer ritjes, dan is er voornamelijk slijtage door stilstand, neem bijvoorbeeld de banden die uitdrogen.

Vandaar dat ons advies aan u is eens per jaar deze controle eventueel in combinatie met onderhoud uit te laten voeren. Dit is voor uw eigen veiligheid en dat staat bij ons erg hoog.